2014-09-24

На 2 октомври младежи от Пазарджик ще се включат в кампанията NowWeMove

 

FBTEENgroupJUMPHEAD1-1024x376.jpg

"MOVE Week 2014” ще се проведе в периода 29 септември - 05 октомври 2014 година във всички държави, членки на ЕС. Целта на  MOVE Week е да популяризира предимствата от това да си физически активен и от редовното спортуване и да допринесе за 100 милиона повече физически активни европейци до 2020 година. MOVE Week мотивира спортни и младежки организации, национална и местна власт да бъдат активни, да насърчат и подкрепят физическата активност и да промотират ползите от нея. За трета поредна година кампанията ще се проведе в България, като чрез обществени и спортни събития ще се популяризира масовия спорт. Огранизатор на проекта в Европа е ISCA /Международна асоциация за култура и спорт/.

 

На 2 октомври Младежки дом Пазарджик и МИКЦ Пазарджик ще се включат в кампанията NowWeMOVE в подкрепа  на Европейска седмица на движението и спорта. Ще промотираме форми на масов спорт. От 17.30 до 18.00 часа ще има занимания по йога на открито – в тревната площ на Ларгото. От 18.00 до 18.30 часа ще спортуваме с инструктори по каланетика и аеробика във вътрешния двор на Дома. И веднага след това от 18.30 до 19.00 часа ще раздвижим телата си в ритъма на танца във флашмоб с участието на ПТА „Албена“, Брейк денс школа „Безименните“ и ПТС „Чавдар“.

Изключете компютрите и таблетите, забравете за смартфоните и подарете на своето тяло радостта от час и половина движение !

 

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход