2015-06-24

Искате да учите в Европа?

 

studenti.jpg

 

По-добре е първо да потърсите информация! Отначало се запознайте с информацията на подбраните от нас уебсайтове по-долу, за да изберете страна, университет, програма и евентуална стипендия.

 

Образование в Европа - http://www.studyineurope.eu/

 На този уебсайт е предоставена информация за университети и колежи, такси за обучение, бакалавърски и магистърски програми във всяка европейска страна. Тъй като образованието в чужбина изисква известно финансово планиране, можете да направите сравнение между страните според техните такси за обучение за студенти от ЕС и от страни извън Съюза.

 

Портали за образование  -  http://www.studyportals.eu/

 Целта на тази платформа е внасяне на прозрачност във връзка с множеството възможности за учене в Европа и извън нея. Можете да търсите бакалавърски, магистърски и докторски програми в областта, която ви интересува, в база данни за хиляди програми. Можете също така да търсите в базата данни по страни, за да видите какво се предлага в областта, която ви интересува.

Прочетете повече за това как се кандидатства, за да учите в Европа, и получете съвет как да изберете курс на портала „Образование в Европа“ на Европейската комисия - http://ec.europa.eu/education/study-in-europe/ . Ако искате да знаете какви документи са необходими за влизане в избраната от вас страна, проверете какви са визовите изисквания на портала за имиграция в ЕС  -  http://ec.europa.eu/immigration/ .

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход