2015-10-19

Джуниър ачийвмънт и Мastercard обявяват стажантска програма

 

studenti.jpg

 

Срок: 31 октомври 2015 г.

 

Джуниър Ачийвмънт България и MasterCard организират съвместна инициатива, в която студент от български университет ще получи възможност за шестмесечен платен стаж в MasterCard.

До края на месец октомври 2015 г. студентите могат да кандидатстват за участие чрез регистрация на сайта на Джуниър Ачийвмънт България:http://www.jotformpro.com/form/52581138073959

Съвместният проект е под наслов „Ден на лидерите“ и е вдъхновена от европейската инициатива на Джуниър Ачийвмънт „Leaders-for-a-Day“. Кандидатстването ще става с автобиография и кратка мотивация (до 1500 знака) на английски език на тема „С какво позицията в MasterCard ме привлича?“ Екипът на MasterCard ще прегледа с интерес всички кандидатури.

Трима от кандидатствалите студенти ще бъдат поканени за участие в „Ден на лидерите“ и ще прекарат един работен ден в MasterCard в София на 17 ноември 2015 г. Мениджмънтът на компанията в България ще им постави специални работни предизвикателства и ще им даде възможност да се потопят в работното ежедневие на компанията. В края на деня ще стане ясно кой от тримата финалисти ще продължи престоя си в MasterCard под формата на шестмесечен платен стаж.

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход