2015-10-07

Стипендии в Coventry University за бакалаври и магистри

Coventry_University_logo.svg.png

 

Качествено преподаване с фокус върху професионалната реализация, стабилни взаимоотношения с индустрията и иновативен и динамичен подход към процесите на учене са само някои акценти от същността на Ковънтри Юнивърсити в Обединеното Кралство.
Учебната програма включва модули, специално разработени да развиват важни умения за професионална реализация. С многото програми, които Ковънтри Юнивърсити предлага в кампусите си в Ковънтри, Лондон и Истанбул, той се превръща в трамплин към бъдеща успешна кариера. Университетът предлага към повечето от програмите си модул "Add+vantage", задължителен курс за развитие на умения за кариерна реализация - изучаване на езици, стартиране на бизнес, доброволческа дейност в училища или наблягане на лидерските умения, който помага за усъвършенстване на практическите умения и способности, които работодателите смятат за изключително важни.
Университетът  притежава уникалния Студентски център "The Hub" на стойност 35 милиона лири, който е само част от инвестиционната програма за 200 милиона лири за развитие на кампуса на университета в центъра на Ковънтри.

Ковънтри Юнивърсити с удоволствие приветства отличните студенти в своите програми. Ученето в чужбина е важно решение, свързано с много разходи, затова университета предлага много отстъпки и стипендии за български студенти.
За идващата учебна година университета обява следните стипендии на обща стойност над няколко хиляди британски лири:
Стипендия за заслуги
Стипендия за специалност "Здравеопазване и науки за живота"
Спортна стипендия за атлети с изявени спортни качества
Стипендия на Британската общност
Стипендия на Доверителен фонд "Фъргюсън"
Стипендия за отличен успех
Опрощаване на пълната вноска
Отстъпка за випуска

УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Кандидатстването в Ковънтри Юнивърсити е лесен и бърз процес, като получавате първоначален отговор в рамките на 2 работни дни. Международният отдел трябва да разполага със следната информация, за да вземе решение във връзка с молбата за стипендия:
Всички академични справки;
Копия от диплома/и за завършена степен, сертификати или препоръка от работодател, ако работите;
Една препоръка от преподавател;
Резултат от тест по английски език (IELTS или подобен);
Мотивационно писмо и Копие от валиден паспорт.

За повече информация за стипендиите на www.coventry.ac.uk/ioapply

За повече информация за отпускането на студенстки заеми за покриване на таксата на обучение в Обединеното кралство: www.slc.co.uk или www.gov.uk/apply-for-student-finance

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход