2015-02-17

Започва Конкурс АГОРА

 

agora.jpg

 

За шеста поредна година Платформа АГОРА ще награди читалища, които заедно с хората от съответното населено място са допринесли за подобряване на живота на местните хора и са предизвикали промяна в своя град или село.

Конкурс АГОРА е за онези читалища, изпълняващи изначалната си роля на обединителен център на местните хора, активни и иновативно мислещи.

Конкурсното жури ще излъчи 5 финалиста измежду кандидатите в пет категории:
- „Общност в развитие";
- „Солидарност и хуманност";
- „Изкуство и култура за развитие";
- „Перспективи за израстване";
- „Най-продуктивно партньорство".

Един от тези 5 финалисти ще стане и големият победител на Конкурс АГОРА 2014, след като бъде избран с прекия вот на аудиторията по време на официална церемония, която ще се състои се на 12 март 2015 г. в София, хотел "Рамада", зала "Диамант".

Събитието се организира от Платформа АГОРА с финансовата подкрепа на Фондация «Чарлз Стюарт Мот», в партньорство с Комуникационна агенция PRoWay, Университетското издателство „Св. Климент Охридски", Хотел „Рамада София", компания PocketBook, и с медийната подкрепа на Българското национално радио, dir.bg, dnes.bg и информационен портал за НПО в България ngobg.info.

За четвърта поредна година в рамките на Конкурс АГОРА Министерството на културата ще отличи читалище - участник в конкурса със специална грамота за "Принос в развитието на читалищното дело".

За участие е необходимо да изпратите попълнен формуляр на електронен адрес office@agora-bg.org до 23 февруари 2015 г. включително със заглавие: Konkurs AGORA.

Регламент и формуляр  за кандидатстване на  http://agora-bg.org/bg/news.html?newsid=414

 

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход