2014-08-13

Втора борса за учебници отвори врати на територията на Младежки дом Пазарджик

 

IMG_3765.JPG

За пета поредна година Борса за учебници втора употреба „Театъра“ ще обслужва своите клиенти. Тя също е ситуирана на територията на Младежки дом Пазарджик.  Тук дейностите са само две – изкупуване на учебници и продаване на употребявани учебници. Обект на сделките са учебниците и помагалата от 8 до 12 клас и помагалата от 5 до 7 клас.

След преглед на учебниците и помагалата от сътрудничките на борсата общообразователните учебници се заплащат веднага на 25 до 40% от коричната  цена,  а за отлично запазените учебници – 45%. Учебните помагала, специализираните предмети и чуждите езици  се приемат на консигнация.

Продажната цена в зависимост от състоянието на учебника е от 50 до 70% от коричната цена.

Все повече млади хора търсят услугите на борсите за употребявани учебници и чак когато борсите затворят, се ориентират към купуването на нови учебници.

Двете сътруднички на Борса „Театъра“ се обърнаха към учениците на град Пазарджик: „Пазете учебниците си и ги донесете на борсата, защото количествата са ограничени! Купувайте навреме, не чакайте последния момент!“

Борса за употребявани учебници „Театъра“ ще работи до 3 октомври 2014 г.  от 9.30 до 18.00 часа в делничните дни и от 10.00 до 14.00 в събота.

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход