Сдружение „Пътеки“ организира благотворителен концерт

 

blagotvoritelnost.jpg

 

На 16 ти декември от 17.30 часа в Голямата зала на Младежки дом Пазарджик ще се проведе Коледен благотворителен концерт. Със събраните средства ще бъдат закупени коледни подаръци и вещи от първа необходимост за децата сираци от Център за настаняване от семеен тип гр. Пазарджик.

Събитието е отворено за ученици от всички училища и техните родители, както и за всички желаещи да подкрепят благородната идея. Всеки желаещ може да се включи в организацията като донесе домашно приготвени сладкиши и сладки, които да предостави за организирания базар. Средствата събрани от този базар също  ще бъдат оползотворени за закупуването на подаръци за децата от дома.

Организаторите от Сдружение „Пътеки“ обещават конкурси в различни области - фотография, рисуване, музика, поезия, танци, кулинария и др.

В концертната програма ще участват с изпълнения най-популярните формации на Младежки дом Пазарджик – Представителен танцов състав „Чудесия“, Представителен ансамбъл „Албена“ и Представителен танцов състав  „Чавдар“.


Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход