2016-12-21

Шоуто на Дядо Коледа - епизод 14

*Референдумът на Дядо Коледа*

 

shouto na djado koleda14.png

 

"Дядо Коледа е тръгнал на обиколка из Галактиката, за да агитира всички нейни обитатели да подкрепят инициирания от неговия екип Референдум. По време на срещите си с малки и пораснали, послушни и непослушни деца, Той се сблъсква с проблемите им, опитва се да ги разреши на място, а когато това е невъзможно, разговаря с тях, за да им даде самочувствие и вяра. Дава им да разберат, че точно Те със своя глас могат да разрешат бъдещето на Галактиката и да я извадят от продължаващата вече цяло хилядолетие Глактическа криза..."

 

Това е отключващото събитие в тазгодишното издание на "Шоуто на Дядо Коледа", което ще бъде представено за 14-ти път от обновената трупа на Младежки театър "Приятели" към Младежки дом Пазарджик.

 

Ще имате удоволствието да се насладите на световни телевизионни звезди и формати. Сред гостите на шоуто са Джъстин Тимбърлейк, Ариана Гранде, Джеси Джей, Ники Минаж, Дивна, Миро, Криско и др... "Зелка или не", "Не кака, Госпожо!", "VIP Christmas Brother" са само част от забавните предавания, които ще ви забавляват, ако дойдете на 23.12.2016 г. в Младежки дом Пазарджик, Голямата зала.

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход