2014-01-28

2logotester fest.jpg

 

Скъпи ПРИЯТЕЛИ,

 

Община ПАЗАРДЖИК, Младежки дом Пазарджик,

МИКЦ – Пазарджик  и   Младежки театър “Приятели”

Ви канят на

 

Младежки театрален фестивал „Океан от любов”-

Пазарджик 28 – 31 март 2014 /9-то издание/

                                                                                                                          

   Фестивалът е посветен на Международния ден на театъра /27 март/ и за пореден път ще събере в Пазарджик младежи заразени от магията на Мелпомена.

 

   Бихме искали да поканим Вашия театрален състав за участие във фестивала с избрано от Вас представление. "ОКЕАН ОТ ЛЮБОВ"  изразява желанието ни  да накараме участници и зрители да видят «Великото чувство ЛЮБОВ» от колкото е възможно повече гледни точки.

 

   Най – добрите  спектакли, определени чрез селекция, ще участват в официалната програма на фестивала. Те ще се представят на сцените в Младежки дом и Лапидариума на Регионален исторически музей.

 

   Тази година за първи път Фестивал „Океан от любов” предлага въможност за участие в съпътстваща експериментална програма „Репетиция – любов моя”. В нея ще бъдат включени спектакли, които са в процес на подготовка, но не са довършени. Ще бъдат представени пред публиката като „Открита репетиция”. Условието за участие в тази програма е Ръководителят на състава да има висше театрално образование.

 

   Молим Ви, заявете вашето желание за участие като изпратите попълнена заявка на theatrefest_mdom_pz@abv.bg не по-късно от 7 март 2014г.!

 

* Необходимо е да получим от вас видеоматериал и фотоси от спектакъла /може и от мобилен телефон/, с който кандидатствате. За видеото е достатъчно да заснемете откъс до 15 мин. и да ни го изпратите като прикачен файл на e-mail или като линк към сайт за видеосподеляне. Ако спектакълът все още не е довършен, може да ни изпратите видео и фото кадри от репетиционния процес.

* Желателно е да ни изпратите рекламни материали, за да привлечем публика за вашата изява /афиши, плакати, брошури, флаери, рекламни фотоси, рекламни видеоклипове и др.../

* Такса за участие – 30 лв.!!! В нея са включени до 3 нощувки, уъркшопове с квалифицирани преподаватели, обсъждания на спектаклите с професионални актьори, режисьори и др. театрали, представяне на висши училища, в които се изучава театрално и филмово изкуство...

* Разходите за дневни и транспорт са за сметка на гостуващите театрални състави.     

* Домакините биха могли да представят оферта за хранене на преференциални цени при желание от ваша страна.            

***  Очакваме ви в Пазарджик!

*** Официален медиен партньор на фестивала е Forty media /Forty TV + Forty radio/.     Можете да ги откриете на сайтoвете www.mdompazardjik.com и www.pz-mikc.bg.

 

За повече информация: Пазарджик 4400, Младежки дом, ул. “Екзарх Йосиф” №6;       

Инна Церовска /директор на фестивала/                                      034/44 44 26 ; 0898665552; 0879605620                

Валентина Топалова /организатор – административна дейност/         034/44 46 50

Александър Братоев /организатор – творческа дейност/                        0879858708 ; 0896818595

 

Официални сайтове: www.mdompazardjik.com и www.pz-mikc.bg. На тях ще получите всякаква информация и ще откриете линкове към други фен – сайтове на фестивала и МТ „Приятели”.                              

 

                                                                           С най-добри пожелания:

                                                                                 Инна Церовска

                                                                                                 Александър Братоев

Заявка за участие

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход