2015-04-24

МТИТС обявява конкурс за рисунка „Технологиите, които ме свързват със света“

 

zx500_1979550-320x320.jpg

 

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията обявява конкурс за детска рисунка на тема „Технологиите, които ме свързват със света“  за  деца от 7 до 13 години. Инициативата е част от поредицата събития, посветени на 150 годишнината от създаването на Международния съюз по далекосъобщения (МСД) и 135 години от членството на Република България в него.
Международният съюз по далекосъобщения е водещата агенция на ООН по въпросите на информационните и комуникационни технологии. Мотото на организацията е „Посветени на свързването със света“. Досегът с технологиите и използването им определят развитието на най-малките граждани на света – децата. Поради това за министерството, като участник в управлението и дейността на МСД, е важен погледът на децата към технологиите в живота им.Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на интернет страницата на МТИТС, раздел „Новини“. Най-добрите рисунки ще бъдат изложени по време на Кръглата маса по въпросите на защитата на децата в интернет пространството на 18 май 2015 г., която е част от събитията в България посветени на 150-годишнината на МСД.
Победителите ще бъдат поканени на церемония в Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и ще получат наградите си лично от министър Ивайло Московски.

За повече информация https://www.mtitc.government.bg/page.php?category=92&id=8169

Краен срок за изпращане: 8 май 2015 г.

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход