2017-03-31

Театрални визитки

Експерти от  кръгла маса

 

A32EF22084D11E991702D72C24FCEBFF98308A1BB99AD7B2CApimgpsh_fullsize_distr.jpg

 

Gogo Madrid Parket Edit.jpg

Гьорги Георгиев – Áнтика -  театрален режисьор, актьор, вокален педагог. Част от театралния фестивал цели 7 години. Той отново ще оглави експертите.

Гого е роден в Македония. Завършва режисура при проф. Пламен Марков.

Като режисьор прави постановки  в ДТ „Гео Милев” – Стара Загора,  Сатиричния театър, както и в независимия, свободен театър. Негови са постановките: «Мърлин Мърло» , «Малък динамит»,  «Оле-ле!»,  «Една нощ с нея», «КРЪГ»

Като музикален директор и вокален педагог е част от екипите на мюзикълите «Скачай!» от Здрава Каменова и  «Магьосникът от Оз».

Може да го гледате в: «Карлсон, който живее на покрива», «Сватбата на дребния буржоа», «Пабло във филиала на “Плюс”»

Води театрални ателиета и актьорски тренинги и като асистент участва в свободни театрални продукции. Последната му участие е в бродуейския спектакъл за възрастни „Авеню Q“ на сцената на Столичен куклен театър.

 

Alisa Atanasova.jpg

Алиса Атанасова  е на 27 години , от София. Тя е трето поколение актьори. Завършва НАТФИЗ през 2013 и в момента играе на сцената па Малък градски театър „Зад Канала“, Театрална работилница „Сфумато“, Народния театър. Част от трупата и на  ХаХаХа Импро Театър и преподавател в актьорската школата на Малин Кръстев.

В последния сезон на Малък градски театър се превъплъщава в ролята на палавия Том Сойер, където е същински палав Том, нейна сбъдната мечта.

„Вярвам, че досегът с магията на театъра, било то професионално или не, ни обогатява душевно и пи прави по-добри и по-смислени. Колкото повече хора, ангажирани с изкуство има,толкова по-смели, вдъхновени и истински  ще бъдем всички наоколо. На всички трупи на фестивала казвам Браво и бъдете винаги с чисти сърца!“

 

 _MG_3303-big_web.jpg

 

Христо Пъдев е от София. През 2011 г. завършва НАТФИЗ „Кр.Сарафов“ в класа на проф. д-р Атанас Атанасов. Веднага започва работа в Пловдивския театър. След две години актьорската му кариера продължава в Малък градски театър „Зад канала“. където играе в едни от най-успешните спектакли. Може да го гледате в представленията: "Човекоядката", "12 нощ", "39-те стъпала", "Изкуството на комедията", "Дисни трилър" и "Възвишение".

 В Пловдив се завръща през този сезон, за да играе във „Великденско вино“, за което няма свободни билети месеци напред.

 

Vesela Babinova.jpg

Весела Бабинова  е родом от София.  Актрисата е част от трупата на Малък градски театър "Зад канала". Може да я гледате  и  на сцената в Народен театър "Иван Вазов" и в ТР "Сфумато".

От малка обича да ходи на театър и кино, което дължи на баба си. Един ден в училище я сепва мисълта, че вместо с история, иска да се занимава с актьорство. Никой в семейството ѝ не се е занимавал с театър и тя не била особено наясно с какво се захваща и какво предстои. Не я приемат от първия път, тъй като подценява сериозността, с която човек трябва да подходи към изпитите в Академията. Учи една година „Философия“ в СУ. Едновременно с това посещава театралната студия „Игра“ на Петър Върбанов. Той е човекът, който я вдъхновява още повече и който я кара да мисли, че това, за което мечтае, е възможно да се превърне в призвание. 

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход