2017-12-22

Шоуто на Дядо Коледа с юбилейно издание

 

showto na djado koleda.jpg

 

15-ти юбилеен епизод на "Шоуто на Дядо Коледа" ще бъде представен на 22.12.2017 г. /петък/ от 19 ч. в Голяма зала на Младежки дом - Пазарджик.

„Шоуто на Дядо Коледа” e традиционен коледен спектакъл на Младежки театър „Приятели” и винаги има за първообраз най-гледаните телевизионни предавания. Героите в него са силно хиперболизирани образи от действителността, които са представени съвсем незлобливо откъм смешната им страна. Те са известни личности, характерни типажи от живота, литературни и филмови герои и др. Явленията от заобикалящата ни действителност са поднесени с една „широка усмивка”...

В петнайстото си юбилейно издание Шоуто ще продължи традицията да забавлява, да предизвиква усмивки по лицата на зрителите и да им създава добро настроение. 
А накрая... ще ги накара да се замислят...

Юбилейният епизод "Последните джуджета" е вдъхновен от любимата на няколко поколения сага "Междузвездни войни" и по - специално от епизод XIII "Последните джедаи".

Основната сюжетна линия започва с едно шокиращо събитие: 
'Дядо Коледа е изчезнал!... Всички в коледния град са вдигнати по тревога. Съветът на Джуджетата се събира спешно и решава да изпрати хиляди джуджета - търсачи до всички краища на Галактиката с надеждата да открият Добрия старец.

Коледното шоу е 'под въпрос', защото в студиото на Джуджи тв остават само млади и неопитни джуджета, а те нямат никаква представа как да го реализират. 
Коледният дух е силно разтърсен, а много джуджета отчаяни от ситуацията преминават към тъмната му страна.

В този кризисен момент 3 млади джуджета се наемат с тежката задача да издирят Най - стария и опитен елф, който да ги обучи в тайнството на Коледния дух и да им помогне да спасят Шоуто на дядо Коледа...'

Адел и Бон Джоуви са сред световните звезди гостуващи в Шоуто тази година. От българските популярни лица зрителите ще видят Лили Иванова, Ани Владимирова, МегЗ, Луна, Динко, Людмила Захажаева и, разбира се, една от емблемите на Джуджи ТВ - Джуджи...

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход