2015-09-25

ФРГИ и SAP LABS България обявяват конкурс по стипендиантска програма „STUDY IT FIRST“

 

714c8fd3de72e3760751b2c5eff151cc.jpg

 

Срок:  15 октомври 2015 г

С настъпването на новата учебна година, ФРГИ и SAP Labs България обявяват конкурс по новата им съвместна програма “Study iT First“. Програмата е насочена към първокурсници в IT специалности на всички български университети и има за цел да подкрепи мотивирани млади хора на ранен етап от тяхното обучение в бакалавърска степен, както и да улесни успешното им професионално развитие и реализация чрез консултиране, менторинг и възможност за стаж по специалността.

Одобрените кандидати ще получат месечна стипендия в размер на 400 лв., в продължение на две академични години, ще придобият ключови ИТ знания, умения и работни практики със съдействието на личен ментор и ще имат възможност да стартират професионалната си кариера в SAP Labs България със стаж на непълен работен ден по време на лятната ваканция между първи и втори курс.

Конкурсът по програмата е отворен за студенти от първи курс, обучаващи се в българско учебно заведение в IT специалност. Кандидатстването става чрез изпращане на попълнени формуляр за кандидатстване и декларация към него, както и документ за записана текуща учебна година. Необходимите документи се изпращат на електронен адрес: konkurs@wcif-bg.org в срок до 15 октомври 2015 г. До 28 октомври ще бъдат проведени срещи с кандидатите, а до 31 октомври всички одобрени ще бъдат информирани.

Подробности    и формуляри  http://www.wcif-bg.org/news.php?page=news&&id=2768&v=6

Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход