2015-02-18

Cotrugli Business School и "Кариери" обявяват конкурс за ЕМВА и МВА стипендии

 

zx500y290_2472086.jpg

 

Cotrugli Business School и медиата за работа и кариерно развитие "Кариери" обявяват конкурс за 12 стипендии за Еxecutive МВА и МВА програми на обща стойност от 115 хил. лв. Предвижда се да бъдат отпуснати 6 стипендии за Еxecutive МВА - една пълна (18 хил. евро) и пет частични (по 9 хил. евро), както и 6 стипендии за МВА - една пълна (15 хил. евро) и пет частични (по 7.5 хил. евро).

Конкурсът за EMBA и MBA стипендии е част от програмата на Cotrugli Business School за социална отговорност, създадена с цел да насърчава развитието на лидерите в Югоизточна Европа. В България той се провежда за осма поредна година, като тази година "Кариери" е ексклузивен партньор на инициативата.

Изисквания към кандидатите

Кандидатите трябва да имат завършено висше образование и да владеят отлично английски език. За стипендиите за EMBA програма, които са насочени към практикуващи мениджъри, има и допълнително условие – те трябва да имат минимум 5 години професионален опит.

Кандидатите могат да заявят участие в конкурса, като попълнят онлайн формата за кандидатстване.

Етапи и срокове на конкурса

Конкурсът се провежда на три етапа:
1. Попълване и изпращане на формата за кандидатстване - краен срок 05 май 2015 г. (полунощ)
2. Провеждане на интервю с избрани кандидати - краен срок 13 май 2015 г.
3. Финален изпит за крайната селекция от кандидати - 23 май 2015 г. (МВА) и 24 май 2015 г. (ЕМВА)

Какво да очаквате от обучението

Executive МВА и МВА програмите на Cotrugli предоставят възможност на участниците да:
- усъвършенстват уменията си за изграждане и ръководене на екипи;
- приложат в работата си иновативни подходи и утвърдени световни практики;
- развият бизнеса си и разкрият нови пазарни ниши;
- разширят бизнес мрежата си от контакти с повече от 1600 мениджъри от Югоизточна Европа, преминали през MBA, Executive MBA и Chief Executive MBA програмите на училището.

Продължителността на програмите е до 2 години и се осъществява на територията на Югоизточна Европа (Хърватия, България, Сърбия, Румъния, Словения, Македония, Босна и Херцеговина).

Подробности и апликационна форма  на http://www.karieri.bg/karieren_klub/novini/2472072_cotrugli_business_school_i_karieri_obiaviavat_konkurs/ 


Сайта се поддържа чрез WebBuilder
Вход